Tonifiere în ritm de dans

Atunci când vrei să te antrenezi în pași de dans, alege dintre clasele inspirate din aerobicul tradiţional, care îmbină perfect eficiența mișcărilor sincronizate cu buna dispoziție generată de endorfine. În fond, ce poate fi mai indicat pentru tonifiere și scădere în greutate, pentru combaterea stresului după o zi de birou și îmbunătățirea tonusului general decât… o petrecere?
Verifică mai jos programele Move și alege clasa care ți se potrivește.

CHOREOGRAPHY

AEROBIC

Caloriile se pierd pe ritmul muzicii! Pregătește-te pentru mişcări ritmice, repetitive și uşor de învăţat, care îţi vor dezvolta abilităţile cardio la maxim, concepute special pentru a arde caloriile şi pentru a creşte capacitatea aerobică generală. Vei lucra brațele și picioarele în ritmul muzicii, în timp ce te bucuri de energie și bună dispoziție!

Nivelul de intensitate: începător.

Tip de antrenament: cardio, rezistență, coordonare.

DANCE

Cea mai bună clasă pentru bună dispoziţie, unde bucuria mişcării este totul – ora de dans este un mix de coregrafii care pun sângele în mişcare, te ajută să arzi calorii pe ritm, în timp ce eliberezi endorfine ca pe ringul de dans. Susţinută de o varietate de melodii energizante şi antrenante, îmbinate cu coregrafii de dans dinamice, această clasă transmite bucurie şi energie! Mai este nevoie să-ți spun că provoacă dependență?

Nivelul de intensitate: începător.

Tip de antrenament: cardio, rezistență, coordonare

STEP

Bună dispoziție și efect de picioare ”lucrate”, perfect definite.

Mişcări de step ritmice și distractive, uşor de urmărit și un ritm cardio intens, care are ca scop arderea caloriilor şi a grăsimilor într-un timp foarte scurt. Numărul de calorii arse depinde de viteza mişcării, de durata exerciţiilor și de înălţimea stepper-ului, iar folosirea acestuia ajută la creşterea ritmului cardiac şi a consumului de oxigen.

Nivelul de intensitate: începător, mediu.

Tip de antrenament: cardio, rezistență, coordonare, tonifiere.

EASY

AEROBIC POWER

Dans, energie și super distracție – cam așa se poate descrie clasa de Aerobic Power. Timp de 60 de minute te vei bucura de un program bazat pe mișcări simple, care te ajută să intri uşor în ritm, să te bucuri de muzică şi de un tonus mai bun. În plus, nu există pauze, iar distracția este garantată.

Nivelul de intensitate: începător, mediu.

Tip de antrenament: cardio, rezistență, coordonare.

EASY DANCE

Clasa perfectă pentru buna ta dispoziţie, unde bucuria mişcării este totul! Este o oră de dans cu paşi simpli, ușor de învățat, în care îţi lucrezi braţele, picioarele, talia şi, bineînţeles, abdomenul. Coregrafia simplă te ajută să intri uşor în ritm, să te bucuri de muzica antrenantă şi de un tonus mai bun.

Nivelul de intensitate: începător.

Tip de antrenament: cardio, rezistență, coordonare.

ZUMBA

Ce-ai zice de o oră ca o petrecere de fitness? Aici te poți bucura de muzică antrenantă și coregrafii uşor de urmărit, pentru un antrenament pentru tot corpul, care se simte mai degrabă ca o distracţie. Desigur că vei simți o dependență plăcută de această Zumba care are muzică bună, îți dă senzația că ești dansator înnăscut, îți lucrează musculatura și te trimite acasă cu o stare generală de bine.

*Zumba este un amestec de melodii latino şi internaţionale alese pentru a-ţi tonifia corpul din cap până în picioare. Vei învăţa paşii pentru patru ritmuri de bază (merengue, salsa, cumbia şi reggaeton), în timp ce instructorul va condimenta coregrafiile cu melodii din diferite stiluri.

Nivelul de intensitate: începător.

Tip de antrenament: cardio, rezistență, coordonare, tonifiere.

  • NEWSLETTER

  • LIKE US ON FACEBOOK